Volg ons

Eerste Divisie

Stegeman boos na nederlaag tegen Telstar: ‘Prutswerk’

Stegeman boos na nederlaag tegen Telstar: ‘Prutswerk’

Go Ahead Eagles ging zondag pijnlijk onderuit tegen Telstar. In Velsen-Zuid was de ploeg van Mike Snoei met 2-1 te sterk. Eagles-coach John Stegeman was na afloop boos.

,,Ik ben boos, ja”, bevestigt Stegeman tegen De Stentor. ,,We moeten naar onszelf kijken en het was bedroevend wat we lieten zien. Bagger. Als team was het slecht en individueel heb ik ook geen enkele voldoende gezien. Prutswerk.”

Stegeman vervolgt: ,,Je moet het beste uit jezelf willen halen en dat heb ik gemist bij mijn spelers. Het liefste zou ik deze wedstrijd zo snel mogelijk willen vergeten, maar dat gaat niet gebeuren. Ik ga alle beelden terugkijken en analyseren. Hier zijn mijn spelers nog niet klaar mee.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Eerste Divisie