Volg ons

Eerste Divisie

Stegeman boos na nederlaag tegen Telstar: ‘Prutswerk’

Stegeman boos na nederlaag tegen Telstar: ‘Prutswerk’

Go Ahead Eagles ging zondag pijnlijk onderuit tegen Telstar. In Velsen-Zuid was de ploeg van Mike Snoei met 2-1 te sterk. Eagles-coach John Stegeman was na afloop boos.

,,Ik ben boos, ja”, bevestigt Stegeman tegen De Stentor. ,,We moeten naar onszelf kijken en het was bedroevend wat we lieten zien. Bagger. Als team was het slecht en individueel heb ik ook geen enkele voldoende gezien. Prutswerk.”

Stegeman vervolgt: ,,Je moet het beste uit jezelf willen halen en dat heb ik gemist bij mijn spelers. Het liefste zou ik deze wedstrijd zo snel mogelijk willen vergeten, maar dat gaat niet gebeuren. Ik ga alle beelden terugkijken en analyseren. Hier zijn mijn spelers nog niet klaar mee.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie