Volg ons

Derde Divisie

SteDoCo zoekt nog versterking op de vleugels

SteDoCo zoekt nog versterking op de vleugels

SteDoCo legde al vijf aanwinsten vast, maar trainer Frans Adelaar hoopt nog op versterking van een vleugelaanvaller. Dat laat de coach doorschemeren in het AD.

,,Wij zoeken nog aanvallende versterking op de vleugels. Daar hebben wij alleen Benjamin van Wanrooij en Vincent Verheul tot onze bschikking. Ik verwacht dat er vanuit de bvo’s nog wel enkele spelers op de markt komen. Wij hebben daarom geen haast”, stelt Adelaar.

SteDoCo legde onder meer Gianni Tiebosch en Yannick Cortie vast: ,,Ook met de komst van de andere nieuwelingen, Milad Intezar (FC Lienden), Nando Wormgoor (Kozakken Boys) en doelman Mark van Ingen (LRC Leerdam), hebben wij op meerdere posities concurrentie gecreëerd.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie