zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSteDoCo verlengt met trainer Frans Adelaar en assistent Cor Lems

SteDoCo verlengt met trainer Frans Adelaar en assistent Cor Lems

SteDoCo verlengt de samenwerking met trainer Frans Adelaar. Ook het contract van assistent Cor Lems wordt verlengd tot de zomer van 2022, meldt de club uit Hoornaar op haar website.

,,SteDoCo en Frans Adelaar hebben in goed onderling overleg besloten om ook na dit seizoen met elkaar door te gaan. Adelaar is, met een onderbreking van één seizoen, bezig aan zijn derde seizoen in Hoornaar. In het eerste seizoen promoveerde hij direct met SteDoCo via de nacompetitie naar de derde divisie. Dit seizoen staat SteDoCo bovenaan waarbij afgewacht moet worden in welke vorm de competitie weer opgestart zal kunnen worden”, motiveert de ambitieuze derdedivisionist het besluit. Oud-prof Lems gaat komende zomer starten aan zijn vijfde seizoen bij de club. Ook keeperstrainer Erik Plieger blijft aan binnen de technische staf.

Adelaar (60) werkte eerder als trainer bij onder meer GVVV, FC Utrecht, De Graafschap, ADO Den Haag, FC Volendam, Sparta en IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD