Volg ons

Derde Divisie

SteDoCo verlengt met trainer Frans Adelaar en assistent Cor Lems

SteDoCo verlengt met trainer Frans Adelaar en assistent Cor Lems

SteDoCo verlengt de samenwerking met trainer Frans Adelaar. Ook het contract van assistent Cor Lems wordt verlengd tot de zomer van 2022, meldt de club uit Hoornaar op haar website.

,,SteDoCo en Frans Adelaar hebben in goed onderling overleg besloten om ook na dit seizoen met elkaar door te gaan. Adelaar is, met een onderbreking van één seizoen, bezig aan zijn derde seizoen in Hoornaar. In het eerste seizoen promoveerde hij direct met SteDoCo via de nacompetitie naar de derde divisie. Dit seizoen staat SteDoCo bovenaan waarbij afgewacht moet worden in welke vorm de competitie weer opgestart zal kunnen worden”, motiveert de ambitieuze derdedivisionist het besluit. Oud-prof Lems gaat komende zomer starten aan zijn vijfde seizoen bij de club. Ook keeperstrainer Erik Plieger blijft aan binnen de technische staf.

Adelaar (60) werkte eerder als trainer bij onder meer GVVV, FC Utrecht, De Graafschap, ADO Den Haag, FC Volendam, Sparta en IJsselmeervogels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie