Volg ons
Noel Goossens SteDoCo

Derde Divisie Zaterdag

SteDoCo trekt aanvaller aan van FC Dordrecht

SteDoCo trekt aanvaller aan van FC Dordrecht

SteDoCo is net zoals vorig seizoen op het laatste moment nog spelers aan het binnenhalen. Werd een jaar geleden de focus gelegd op verdedigers, is er nu een aanvaller aangetrokken. Noël Goossens komt over van FC Dordrecht, waar hij zijn contract heeft laten ontbinden.

Geen doorbraak

De 22-jarige aanvaller speelde twee jaar geleden vier wedstrijden in de Eredivisie, maar een niveau lager bleef de doorbraak uit. Vorig seizoen speelde hij namelijk slechts één wedstrijd voor de Schapenkoppen. Goossens kwam in de jeugd uit voor Oranje Wit uit Dordrecht en gaat nu dus naar Hoornaar.

Zaterdag naar DVS’33

Bij SteDoCo wordt alles in werking gesteld om Goossens aankomend weekend al te kunnen laten spelen. Dan wacht de uitwedstrijd bij DVS’33 Ermelo. De 22-jarige aanvaller zal in de selectie Jeffry van der Kaaij vervangen. Hij is namelijk door een kruisbandblessure lange tijd uitgeschakeld.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag