dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSteDoCo-speler Milad Intezar start hulpactie voor Afghanistan

SteDoCo-speler Milad Intezar start hulpactie voor Afghanistan

SteDoCo-speler Milad Intezar, tevens Afghaans international, is een hulpactie gestart om mensen in zijn vaderland te helpen aan basisbehoeften, zoals eten, drinken en kleding.

,,Wat daar nu gebeurt raakt mij heel diep, want het blijft mijn vaderland. Ik ken heel veel mensen in Kabul en omdat ik voor het nationale voetbalelftal uitkom, ben ik voor velen daar een held. Daarom ben ik zo blij dat ik op afstand op deze wijze nog iets voor hen kan betekenen”, vertelt hij in het AD.

 ,,Ik tracht wat geld bij elkaar te halen om de mensen daar aan hun basisbehoeften te helpen. Het gaat dan vooral om eten, drinken en kleding. Ik maak het geld over naar jongens in Kabul die ik kan vertrouwen. Zij gaan ervoor zorgen dat geld en goederen op de juiste plaats terechtkomen.”

Doneren voor de hulpactie van Intezar kan op deze pagina. Op het moment van schrijven was er ruim drieduizend euro opgehaald.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD