zondag, september 19, 2021
HomeClubsSteDoCoSteDoCo-speler Milad Intezar opgeroepen voor WK-kwalificatie Afghanistan

SteDoCo-speler Milad Intezar opgeroepen voor WK-kwalificatie Afghanistan

SteDoCo-speler Milad Intezar was blij verrast toen hij enkele weken geleden een uitnodiging ontving van de Afghaanse bondscoach Anoush Dastgir met de mededeling dat hij deel uit zou maken van de selectie van het nationale elftal van dit in Centraal-Azie gelegen land.

De selectie speelde eerder deze week in Qatar vriendschappelijk tegen Indonesië; een wedstrijd die zij met 3-2 wonnen; vanavond komt Afghanistan wederom vriendschappelijk uit tegen Singapore.

Vanaf 3 juni gaat het om het ‘echie’; dan speelt Afghanistan tegen respectievelijk Bangladesh(donderdag 3 juni), Oman(11 juni), India(15 juni) in het kader van de WK-kwalificatiereeks

Of Afghanistan het tot het echte WK zal brengen is twijfelachtig.
Daarvoor is de achterstand op koploper Qatar 12 punten en Oman(8 punten) te groot.

Mooie trip voor Milad die overigens in september 2016 reeds zijn debuut maakte voor het nationale team van Afghanistan.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD