Volg ons

Derde Divisie

SteDoCo slaat razendsnel toe en contracteert Nando Wormgoor

SteDoCo slaat razendsnel toe en contracteert Nando Wormgoor

Nog geen 24 uur nadat bekend werd dat Nando Wormgoor zijn doorlopende contract bij Kozakken Boys liet ontbinden, is de nieuwe club van de 28-jarige verdediger bekend. Wormgoor draagt volgend seizoen het shirt van SteDoCo.

,,Het is anders gelopen dan ik gehoopt had aan het begin van het seizoen. Ik haalde mijn voldoening er niet meer uit. Vandaar dat ik er voor kies om verder te kijken”, stelde de mandekker op de website van de Werkendammers. Bij de club uit Hoornaar tekent de oud-prof voor één seizoen. Wormgoor speelde eerder voor Vitesse, FC Dordrecht, RKC Waalwijk en DOVO.

SteDoCo trok eerder al Yannick Cortie, Milad Intezar en afgelopen winter Charlton Vicento aan. Frans Adelaar verlengde reeds zijn contract en zal zodoende ook komend seizoen eindverantwoordelijk zijn bij SteDoCo.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie