woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSteDoCo presenteert drie aanwinsten waaronder doelverdediger Zielschot van RKC Waalwijk

SteDoCo presenteert drie aanwinsten waaronder doelverdediger Zielschot van RKC Waalwijk

Jordy Zielschot meldt zich in de zomer van 2019 bij SteDoCo. De doelman moet bij de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal de concurrentie aangaan met Mark Smith. Naast de komst van de sluitpost maakte de vereniging op de officiële website ook de komst wereldkundig van Marc Ripmeester en Michiel van Doggenaar.

Doelman
De 24-jarige Zielschot was dit seizoen onderdeel van de selectie van RKC Waalwijk dat beslag wist te leggen op een ticket in de Eredivisie. Hij kwam echter niet aan spelen toe in de Eerste Divisie. In het verleden was hij onder andere actief voor vv Dongen, uitkomend in de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

Verdediger en linksbuiten
Van Doggenaar (19) kwam dit seizoen uit voor MVV onder negentien. In het verleden maakte hij de overstap van AFC  en later speelde de verdediger wedstrijden in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en De Graafschap. Linksbuiten Ripmeester (21) komt over van Jong Sparta.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD