Volg ons

Derde Divisie

SteDoCo pikt Yannick Cortie op bij IJsselmeervogels

SteDoCo pikt Yannick Cortie op bij IJsselmeervogels

Yannick Cortie verruilt komende zomer IJsselmeervogels voor SteDoCo. De 26-jarige verdediger kreeg eind januari al te horen dat hij op de Westmaat geen contractverlenging kreeg.

Cortie kwam in 2017 naar IJsselmeervogels, maar een groot deel van zijn tijd bij de Rooien werd overschaduwd door het herstel van een zware knieblessure. Inmiddels is de vleugelverdediger al weer een tijd volledig fit. Cortie speelde eerder voor RKSV Pancratius, FC Utrecht, Helmond Sport en het Duitse SC Teutonia.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie