maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSteDoCo haalt tussentijdse aanwinst en verlengt met tweetal

SteDoCo haalt tussentijdse aanwinst en verlengt met tweetal

SteDoCo is het nieuwe jaar direct begonnen met drie keer goed nieuws. De Hoornaarders hebben Gino Boers binnengehaald als de eerste aanwinst van de winterstop. Daarnaast heeft de club ook bekendgemaakt dat zowel Robin Zonneveld als Hakan Tokul volgend seizoen nog het shirt van SteDoCo dragen.

SteDoCo haalt Boers

De eerste speler die SteDoCo toe heeft gevoegd aan zijn selectie voor na de winterstop, is Gino Boers geworden. De 22-jarige middenvelder koos er in november al voor om te stoppen bij FC Dordrecht, zodat hij zich volledig kon richten op zijn maatschappelijke loopbaan als docent. Vanaf januari gaat Boers dat dus combineren met spelen voor SteDoCo. Zodra de KNVB de middenvelder heeft vrijgegeven, sluit hij aan bij de selectie.

SteDoCo langer door met tweetal

SteDoCo kwam met meer goed nieuws op de proppen. De derdedivisionist weet dat zowel Hakan Tokul als Robin Zonneveld ook volgend seizoen nog actief is bij de club. Aanvaller Tokul begint volgend seizoen aan zijn vierde in het shirt van SteDoCo en doelman Zonneveld aan zijn vijfde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD