woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSteDoCo-aanvaller Rensy Barradas en Westlandia-spits Can Memisoglu naar HBS

SteDoCo-aanvaller Rensy Barradas en Westlandia-spits Can Memisoglu naar HBS

HBS heeft zich voor komend seizoen versterkt met aanvallers Rensy Barradas (28) en Can Memisoglu (21). Zij komen over van respectievelijk SteDoCo en Westlandia.

Memisoglu treft in trainer Bas Steffens een oude bekende, waarmee hij al eerder samenwerkte: ,,Toen ik bij RKAVV in de A-junioren speelde, was Bas Steffens hoofdtrainer”. De aanvaller speelde verder voor HSV Escamp, Laakkwartier, Forum Sport en Quick. Hij sprak recent met Steffens: ,,Dat gaf me een goed gevoel. De club heeft het plan om zo snel mogelijk terug te keren naar de Derde Divisie. Ik wil daar mijn steentje aan bijdragen. Natuurlijk heb ik ambities om zo hoog mogelijk te voetballen, het liefste in de Tweede of Derde Divisie. Maar ik wil nu eerst een heel seizoen minuten en goals maken.”

Rensy Barradas is eveneens vastbesloten HBS terug te brengen naar de Derde Divisie: ,,Nu de club is gedegradeerd naar de hoofdklasse maakt het de uitdaging nog groter: terug naar de Derde Divisie.” Hij speelde eerder voor Vitesse Delft, RVVH, Scheveningen, SteDoCo en Racing Club (Aruba).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD