vrijdag, augustus 19, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagStaphorst ziet middenvelder na 15 seizoenen stoppen

Staphorst ziet middenvelder na 15 seizoenen stoppen

Staphorst moet alsnog afscheid nemen van één van haar steunpilaren en cultuurbewakers. Martin van ’t Ende heeft besloten te stoppen deze zomer na 15 seizoenen in het eerste elftal.

,,Ondanks de eerdere plannen om ook volgend seizoen deel uit te maken van de 1e selectie heeft Martin besloten te stoppen vanwege veranderingen in de privé situatie. Vanwege gewijzigde werkzaamheden en het vaderschap is het niet meer mogelijk dit te combineren met het voetballen op Derde Divisie niveau. Ook heeft de langdurige Corona periode, waarin er geen wedstrijden met publiek gespeeld mochten worden, ervoor gezorgd dat het echte voetbalplezier verdween”, schrijft Staphorst op haar website.

Van ’t Ende: ,,Via deze weg wil ik trainers, spelers, begeleiding, bestuur, TC, supporters en de vele sponsoren bedanken voor de geweldige jaren die we hebben beleefd met vele hoogtepunten. Ik vind het erg jammer om op deze manier en in deze vervelende Corona situatie afscheid te moeten nemen. Staphorst is een mooie club met geweldige supporters en sponsoren. Dat ga ik zeker missen.”

Staphorst voegde eraan toe dat de deur voor de middenvelder komende zomer altijd open blijft staan, mocht de routinier zich alsnog bedenken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS