vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagStaphorst formuleert gewenst trainersprofiel: 'Trainingen met hoge intensiteit en biertje drinken met...

Staphorst formuleert gewenst trainersprofiel: ‘Trainingen met hoge intensiteit en biertje drinken met selectie’

Staphorst is op zoek naar een opvolger voor de na dit seizoen vertrekkende Paul Weerman. De club heeft inmiddels wel een aardig beeld wat voor type trainer het zoekt.

,,We zoeken een trainer die met hoge intensiteit traint en speelt, maar ook iemand die een biertje kan drinken met de groep”, stelt Niklas Hof, bestuurslid voetbalzaken in de Stentor. De selectie van Staphorst wordt ook betrokken bij de keuze: ,,We willen volgende week even met de spelersraad aan tafel. De beslissing nemen wij, maar ze mogen wel meedenken. Het enige dat echt verandert is dat we nu wat later met spelers praten over volgend seizoen, omdat sommige jongens toch willen weten wie straks de trainer is.”

Weerman kondigde recent zijn afscheid aan omdat hij het trainerschap momenteel moeilijk kan combineren met een goedlopend eigen bedrijf. Staphorst heeft naar eigen zeggen al verschillende sollicitaties ontvangen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS