zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagStaphorst contracteert opvolgers van Brakke en Van 't Ende

Staphorst contracteert opvolgers van Brakke en Van ’t Ende

Staphorst heeft twee vervangers gecontracteerd voor de afzwaaiende Martijn Brakke en Martin van ’t Ende. Trainer Paul Weerman (foto) kan komend seizoen beschikken over Yannick Kaluzi en Wouter van der Molen.

Kaluzi komt van Alcides, waar hij zes seizoenen speelde. De 27-jarige spits was eerder actief bij d’Olde Veste en Berkum. Hij wordt gezien als de opvolger van Martijn Brakke.

Wouter van der Molen wordt gehaald als vervanger voor Martin van ’t Ende. De 28-jarige middenvelder komt over van Achilles 1894, waar hij al tien seizoenen actief is.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD