Volg ons

Tweede Divisie

Stand-in-doelman Bouws (HHC): ‘Eigenlijk geen moeilijke bal gehad van Spakenburg’

Stand-in-doelman Bouws (HHC): ‘Eigenlijk geen moeilijke bal gehad van Spakenburg’

Danny Bouws stal de show tijdens de knappe 0-2 overwinning van HHC Hardenberg bij Spakenburg. De speler moest op doel nadat zowel Ramon Nijland als reservedoelman Jorn-Jan van de Beld uitvielen.

Het zorgde voor hoofdbrekens in de rust: ,,Mijn assistent, keeperstrainer en Danny kwamen allemaal met deze optie. Ene Gouriye vond nog dat hij een aardige uitstraling had, maar gezien zijn verleden hier leek ons dat niet verstandig”, blikt trainer Gert Jan Karsten terug op het bijzondere tafereel in gesprek met de Stentor.

Bouws deed het, mede door een strakke organisatie van de Hardenbergers, verdienstelijk als doelman: ,,Ik heb eigenlijk geen moeilijke bal gehad. Ja, eentje, die pakte ik met mijn voeten, want je bent toch een voetballer hè. Dit maak je maar één keer mee en eigenlijk heb ik er nog best van genoten.”

Karsten: ,,We speelden echt een dijk van een eerste helft. Ik denk dat zij één goede kans hebben gehad, terwijl wij het nalaten om verder uit te lopen. Als ik kritisch moet zijn, dan is dat het. Maar dit is een prachtige overwinning.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie