dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapStadionverbod voor De Graafschap-fan na obscene grap

Stadionverbod voor De Graafschap-fan na obscene grap

Een supporter van De Graafschap krijgt een langdurig stadionverbod nadat hij een vrouwelijke steward ‘voor de grap’ dwong tot seksueel gedrag. Het voorval werd opgenomen op video en ging vervolgens ‘viral’ op internet.

Gejoel
Het incident gebeurde tijdens het duel met Cambuur op 25 augustus. Het filmpje is al meer dan honderd duizend keer bekeken online. In de video is te zien hoe een vrouwelijke suppoost van de Superboeren plotseling door de fan bij haar hoofd wordt gepakt en vervolgens richting zijn kruis wordt geduwd, onder gejoel van het supportersvak.

Walgelijk

De Graafschap neemt met klem afstand van het gedrag: ,,Walgelijk. Dit gedrag kan gewoon echt niet”, stelt woordvoerder Marc Teloh tegenover De Gelderlander. ,,We hebben onze eigen beelden ook nagekeken. Deze man krijgt een passende straf. Hij zal voor een lange tijd het stadion niet meer inkomen.” De club noemt haar steward het grootste slachtoffer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD