Volg ons

Eerste Divisie

Stade Brest verlost NEC mogelijk van Mayi

Stade Brest verlost NEC mogelijk van Mayi

Kévin Mayi en NEC worden mogelijk nog voor het einde van de maand van elkaar verlost. Volgens de Franse regionale krant Le Télégramme zou Stade Brest, uitkomend in de Ligue 2, belangstelling hebben voor de spits van Nijmegenaren.

Zowel Mayi als NEC spraken de afgelopen weken uit dat ze het beiden beter achtten wanneer de samenwerking spoedig eindigt. Mayi kwam vorige zomer over van Gazélec Ajaccio. IN zijn debuutjaar kwam hij echter niet verder dan vier treffers in 26 optredens. Complicerende factor bij een vertrek is het feit dat NEC vooralsnog niet bereid zou zijn om de aanvaller transfervrij te laten gaan, weet ForzaNEC.nl. Omdat Mayi nog een contract heeft tot medio 2019, zou NEC wel een transfersom voor de aanvaller verlangen van Stade Brest.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie