zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSportlust'46 start zoektocht naar nieuwe sluitpost na afzegging van Vink

Sportlust’46 start zoektocht naar nieuwe sluitpost na afzegging van Vink

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal acterende Sportlust’46 is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. De reden daarvan is dat de beoogde aanwinst Menno Vink alsnog gekozen heeft voor zijn maatschappelijke carrière die niet te combineren is met het spelen op het topamateurniveau, zo meldt de club uit Woerden via de officiële kanalen.

Op de website van Sportlust’46 staat te lezen dat er al gesprekken gevoerd zijn met potentiële kandidaten als opvolger van Vink. De nieuwe sluitpost moet het keeperstrio compleet maken. Momenteel heeft Sportlust’46 twee doelverdedigers onder contract staan, te weten Romero Antonioli en Ho-Chun Ko.

Vink zou in de zomer van 2021 de overstap maken van FC De Bilt naar Sportlust’46. Op de voornoemde website gaf hij kort tekst en uitleg over waarom de beoogde transfer geen doorgang zal vinden. ,,Ik heb op mijn werk de kans gekregen op een verbeterde functie, hierdoor kan ik werk en voetballen op derde divisie niveau helaas niet meer combineren.”


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD