vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsFlevo BoysSpookdoelpunt bij Flevo Boys-Hoogeveen

Spookdoelpunt bij Flevo Boys-Hoogeveen

Een zeer opmerkelijk moment zaterdag bij het duel tussen Flevo Boys en Hoogeveen. Daar kreeg Timon Rorije een treffer achter zijn naam voor een kopbal die vrijwel zeker nooit de lijn is gepasseerd.

,,Minuut 75 is zojuist gaan tikken, de stand is nog 0-0 en Arnoud Post geeft een voorzet die net iets te ver voorbij de tweede paal valt. De vrijstaande invaller Timon Rorije moet zich ver strekken om nog wat vaart aan zijn kopbal te geven. De bal verdwijnt eenvoudig in handen van Hoogeveen-doelman Nick Borgman, die wel wat diep in de goal staat, maar de bal simpel pakt. Rorije vervolgt zijn weg, keeper Borgman ook en bovendien wijst ook de lichaamstaal van alle andere spelers op van alles behalve een goal”, omschrijft De Stentor de situatie.

De assistent-scheidsrechter denkt daar anders over en geeft aan dat er een treffer is gescoord. Scheidsrechter Karacaoglan neemt het signaal over. ,,Het was geen superkopbal, maar ik vond wel dat die keeper op een rare manier met zijn lichaam gedeeltelijk achter de lijn zat. Of die bal over de lijn was kun je zelfs niet zien als je inzoomt op de beelden. En dus zal het voor altijd wel vaag blijven. Eerlijk gezegd was ik wel verrast dat die grensrechter de goal toekende. Achteraf is het vooral jammer dat het na afloop alleen over die goal ging en niet over ons goede spel na rust. Dat zo’n dergelijk moment ons eerder dit seizoen zelf bij OJC overkwam realiseerde ik me pas later”, stelt hoofdrolspeler Rorije. Bekijk hieronder het ‘spookdoelpunt’:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD