donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Spookdoelpunt' overschaduwt Veluwse derby tussen VVOG en DVS'33

‘Spookdoelpunt’ overschaduwt Veluwse derby tussen VVOG en DVS’33

Op de Strokel werd zaterdag vooral nagesproken over de gelijkmaker van DVS’33. Vijf minuten na rust kopte Christiaan van Hussen op doel, maar VVOG-sluitpost Paul Eppink redde. Althans, volgens de scheidsrechter deed de sluitpost dat achter de lijn.

,,Ik zag de twijfel bij de leiding en besloot gewoon te juichen. Toen gebaarde de scheids plotseling dat het een doelpunt was”, blikt Van Hussen terug in de Stentor. ,,Ik snap de woede bij VVOG wel. Of het een goal was? Eerlijk gezegd denk ik niet dat de bal over de lijn was.” Eppink: ,,Ik deed een stapje naar achter, maar hield de bal zeker weten voor de lijn tegen. Dat Van Hussen ging juichen, snap ik wel. Slim van hem, pijnlijk voor ons.”

De doelman zag toch lichtpuntjes in de puntendeling tegen de streekgenoot: ,,We zijn eindelijk van die dramatische verliesreeks af. Dat knaagde toch aan ons allemaal. Eén punt is misschien niet veel, maar we zijn geen hekkensluiter meer. Dat is fijn. En los van de derby is een gelijkspel tegen de nummer twee gewoon hartstikke goed. We mogen trots zijn en moeten hier vertrouwen uit halen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD