zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Sponsoren IJsselmeervogels met pet rond voor behoud Jeffrey Buitenhuis'

‘Sponsoren IJsselmeervogels met pet rond voor behoud Jeffrey Buitenhuis’

Jeffrey Buitenhuis blijft mogelijk toch bij IJsselmeervogels. Hoewel de technische commissie al in januari bekend maakte niet door te zullen gaan met de verdediger, hebben sponsoren volgens de Gooi en Eemlander eigenhandig een actie in touw gezet om hem te behouden.

,,Betrouwbare bronnen binnen de club melden dat een aantal sponsoren de verdediger als ’Rooie’ wil behouden en dat daar ook binnen het bestuur draagvlak voor bestaat, ondanks dat de technische commissie hem dus al heeft afgeserveerd. Daarvoor zou geld vrijgemaakt worden dat niet ten koste gaat van het selectiebudget”, schrijft de krant. ,,Ik weet daar niets van’’, beweert André van Diermen, hoofd van de TC. ,,Maar uiteindelijk zijn wij degenen die de samenstelling van de selectie bepalen. En volgens mij zijn we daarin duidelijk geweest richting Jeffrey.’’ Opmerkelijk is dat vorig seizoen een bijna soortgelijke situatie zich voordeed. Ook toen maakte de TC bekend dat Buitenhuis zou vertrekken, om daar later alsnog op terug te komen.

Volgens de krant is ook DHSC in de markt voor de handtekening van de 28-jarige oud-prof en sprak hij eerder al met Eemdijk. Bij de ‘Diekers’ zal Buitenhuis echter niet tekenen, omdat de club als beleidsregel hanteert dat het maximaal 5 spelers van ‘buiten’ in de selectie wil hebben en die plekken reeds zijn ingevuld. Buitenhuis is bezig aan zijn zesde seizoen bij IJsselmeervogels en speelde eerder voor FC Den Bosch en Hercules.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD