dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpits Lars Miedema kiest voor DVS'33

Spits Lars Miedema kiest voor DVS’33

Lars Miedema speelt de komende twee seizoenen voor DVS’33 Ermelo. De 22-jarige spits maakt de overstap van hoofdklasser SC Genemuiden waar hij eind augustus begon. Miedema is na Sem de Wit (Alhaurin), Frank Olijve (Spakenburg), Lars Huber (CSV Apeldoorn) en Omar el Ghazouani (Hercules) alweer de vijfde versterking voor de ambitieuze Derde Divisionist uit Ermelo.

De in Hoogeveen woonachtige Lars Miedema speelde in de jeugd onder meer voor HZVV, Heerenveen en PEC Zwolle en maakte in 2019 de overstap naar FC Den Bosch. In Brabant debuteerde het broertje van Vivianne op 20 september 2019 in het betaalde voetbal in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen MVV. Bij FC Den Bosch kwam Miedema tot dertien wedstrijden in de Eerste Divisie zonder te scoren. Begin 2021 koos Miedema voor een Spaans avontuur bij Velez CF waarna hij dit seizoen bij SC Genemuiden aansloot. Bij de koploper van de Hoofdklasse B was Miedema tot op heden zevenmaal trefzeker, maar werd begin deze maand duidelijk dat de samenwerking na dit seizoen stopt.

Op de website van DVS’33 zegt Lars Miedema: “In de afgelopen periode heb ik met diverse clubs gesproken en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om voor DVS’33 Ermelo te gaan spelen. Nadat ik een aantal gesprekken met Edmund Mijnheer en de trainer heb gehad, kreeg ik een goed gevoel bij de club. De manier van voetballen en de ambities die de club heeft passen bij me en ik had al snel een vertrouwd gevoel bij de mensen die ik sprak. Als spits kan ik prima meevoetballen, maar ook de bal vasthouden als de situatie daarom vraagt. Mijn doelgerichtheid is een belangrijk wapen, waardoor ik regelmatig scoor. En dat is voor een spits belangrijk!”

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]