vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpijkenisse-coach Wubben belooft spectaculair voetbal in Derde Divisie

Spijkenisse-coach Wubben belooft spectaculair voetbal in Derde Divisie

Na een zinderend slot van het seizoen wist Spijkenisse zich te kronen tot kampioen in de Hoofdklasse. Trainer Peter Wubben is echter niet van plan om zijn ploeg komend seizoen zich te laten ingraven voor eigen doel, maar wil blijven aanvallen.

Achtbaan
,,Het was sportief emotioneel een aardige achtbaan waar we in zaten”, blikt de coach terug in gesprek met VoetbalRotterdam.nl, verwijzend naar het stuivertje wisselen om de bovenste plaatsen vorig seizoen in de Hoofdklasse. ,,Het is niet zo dat we met overmacht kampioen zijn geworden, dus dan moet je je natuurlijk versterken voor de Derde Divisie.”

Veel goals maken
,,De Derde Divisie is weer een niveau hoger. Het zal veel energie kosten om aan te haken”, vervolgt Wubben. Toch weigert de Spijkenisse-trainer om zich in te graven: ,,We willen veel goals maken, spectaculaire wedstrijden voorschotelen aan het publiek en mooie acties maken, zowel verdedigend als aanvallend. En als we er dan in blijven in de Derde Divisie hebben we een mooi seizoen gehad.”

Bekijk hieronder het gehele interview met Peter Wubben:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD