maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpelersnieuws bij Gemert: Vier spelers vertrekken en vijftien verlengingen

Spelersnieuws bij Gemert: Vier spelers vertrekken en vijftien verlengingen

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal acterende Gemert is, zoals bijna iedere vereniging, drukdoende om de selectie voor komend seizoen op peil te brengen. De club maakte via de officiële kanalen bekend dat vier spelers de deur aan het einde van het lopende seizoen zullen sluiten, maar daar tegenover staat de contractverlengingen van vijftien voetballers.

Coen Brouwers, Moreno Koenders, Stijn van den Broek en Bono Barten zijn de vertrekkers bij Gemert. Brouwers vertrekt omdat hij elders meer sportieve kansen ziet. Hij arriveerde in 2015 bij de c lub en maakte even een tussenstap naar FC Lienden. Koenders kwam dit seizoen over van Brabantia en Van den Broek was twee seizoenen actief op Sportpark Molenbroek.

De navolgende spelers verlengden de contracten bij Gemert:   Jens Leijten, Joost Habraken (foto), Willem den Dekker, Erik van Loon, Cas Jansen, Hazem Ben Rouba, Gregory Lammers, Joop Daniëls, Johan van Lierop, Jeremy Raaijmakers, Luc Lentjes, Ralf Kemper, Stefan Tielemans en Stijn Goossens.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD