maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpelersnieuws bij Gemert: Meyssen komt en Raaijmakers vertrekt

Spelersnieuws bij Gemert: Meyssen komt en Raaijmakers vertrekt

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende Gemert maakte maandag via de officiële kanalen bekend dat Yentl Meyssen aan zal sluiten bij de selectie. Daar tegenover staat het vertrek van Jeremy Raaijmakers.

De nieuwste aanwinst traint al enige tijd mee met de A-selectie van Gemert. De Belgische verdedigende middenvelder kwam in contact met zijn nieuwe club omdat hij een vriendin heeft in Gemert. Eerder speelde hij onder andere voor Eendracht Aalst, Standard Luik, Cercle Brugge, Sint Truiden en in de jeugdopleiding van PSV.

Raaijmakers (20) keert niet terug in de selectie van Gemert. Hij heeft vanwege persoonlijke omstandigheden besloten een punt te zetten achter zijn periode bij de club.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD