vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpelersbudget moet omlaag bij DOVO

Spelersbudget moet omlaag bij DOVO

DOVO moet voor komend seizoen snijden in het spelersbudget. De Gelderlander meldt dat het vooralsnog onbekend is wat het exacte bedrag zal zijn dat de club uit Veenendaal kan gebruiken voor het eerste elftal.

Door de onzekerheid die er heerst wat betreft de financiële mogelijkheden is het voor trainer/coach Scott Calderwood niet mogelijk om spelers aan te trekken voor de selectie van komend seizoen. In de voornoemde krant gaf de oefenmeester aan dat hij de Financiële Stichting DOVO (FSD) om duidelijkheid gevraagd had, maar dit tot op heden niet had gekregen.

Hoe de selectie er voor komend seizoen uit zal zien is dus een groot vraagteken. Alleen Nick de Bondt heeft een doorlopend contract bij DOVO. Eerder werd al bekend dat er spelers aan het einde van het seizoen vertrekken. Simon van Zeelst en Mitchell de Zwart bereikten een akkoord met SteDoCo en Quincy Arends draagt volgend seizoen het shirt van Sportlust’46.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD