maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpelersbetalingen niet langer taboe bij HBS

Spelersbetalingen niet langer taboe bij HBS

In een poging om terug te keren naar de Derde Divisie overweegt HBS haar spelers voortaan te gaan betalen. Dat meldt Omroep West.

,,We zetten nu sterk in op het maatschappelijk ondersteunen van spelers, maar er zal meer moeten gebeuren”, zegt bestuurslid Marcel Tjin tegen de regionale omroep. ,,Als je kijkt wat er om je heen gebeurt, dan zijn wij denk de enige club die niet betaalt. We hebben maandag een voetbalvergadering, waarin we ons beleidsplan gaan voorleggen aan de leden. En daarin vermelden we ook onze ambities.” Het is echter publiek geheim dat Ruben Schaken, vorig seizoen nog actief voor HBS, door een externe sponsor wél werd betaald om te spelen voor de Haagse club. Dat viel destijds niet bij iedereen in goede aarde.

HBS is vastbesloten zo snel mogelijk terug te willen keren naar de Derde Divisie. ,,We zijn zeker ambitieus. Maar of je ook meteen weer terug komt, dat moet gaan blijken. Dat is ook afhankelijk van het spelersmateriaal. Maar dat we terug willen, is een ding wat zeker is”, besluit Tjin.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD