dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week (Derde Divisie Zaterdag): Gerry Vlak (Jong FC Volendam)

Speler van de Week (Derde Divisie Zaterdag): Gerry Vlak (Jong FC Volendam)

De spelers van Jong Volendam gaven met een klinkende 8-1 overwinning tegen Magreb’90 hun trainer Berry Smit een passend afscheidscadeau. Smit heeft een baan in de bouw aanvaard en dat is niet te combineren met het trainerschap van de oranjehemden.

Met drie doelpunten claimde de 21-jarige Volendamse aanvoerder Gerry Vlak een leeuwenaandeel in de ruime zege. De middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij de Volendamse profs en maakte in 2015 zijn opwachting in de hoofdmacht. Op de grote doorbraak op het hoogste niveau blijft het voorlopig nog wachten voor de speler wiens opa in de jaren vijftig voor Volendam speelde. Zijn broers Jari en Dion komen uit in de Volendamse jeugdopleiding. Zaterdag gaat Jong Volendam overigens op bezoek bij Spakenburg, waar het onder anderen de oude bekenden Kees Tol en Bert Steltenpool treft. Berry Smit zit dan voor het laatst op de bank.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD