vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsQuick BoysSpelers Quick Boys hebben fors deel salaris ingeleverd vanwege corona

Spelers Quick Boys hebben fors deel salaris ingeleverd vanwege corona

De spelers van Quick Boys zijn op het verzoek van de club ingegaan om geld in te leveren gedurende de coronaperiode, vertelde technisch directeur Gert Pluimgraaff tijdens de meest recente Voetbal247 Podcast. ,,En dat was echt geen misselijk bedrag”, aldus Pluimgraaff.

,,Ik heb een aantal weken geleden de spelersgroep al gevraagd om geld in te leveren,” zei Pluimgraaff in gesprek met gastpresentator Jaap Kloos en Henk Kasius. Volgens Pluimgraaff was de gehele selectie eensgezind in het antwoord. ,,Binnen 30 seconden waren ze allemaal akkoord,” zei de TD. ,,Wij zoeken ook naar spelers die niet alleen voor het geld komen, maar ook een gevoel bij de club hebben. Deze selectie was direct bereid om de club te helpen in deze moeilijke tijd.”

Naast corona sprak Pluimgraaff ook over zijn rol als Technisch Directeur, het niet doorgaan van de Katwijkse derby en de onnavolgbare beslissingen van de KNVB met betrekking tot het bekertoernooi. De Voetbal247 Podcast is in zijn geheel hieronder te beluisteren:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD