maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpelers Juliana'31 sturen trainer weg na crisisoverleg

Spelers Juliana’31 sturen trainer weg na crisisoverleg

Juliana’31 heeft per direct afscheid genomen van Arnold Brehler. In het spoor van de hoofdtrainer zal ook zijn assistent Thijs Waterink het seizoen niet meer afmaken. Dit is de uitkomst van een crisisoverleg dat dinsdagavond is gehouden in Malden. De clubleiding wilde met Brehler verder, maar dat was bij de spelersgroep anders.

Desastreus Paasweekend

Tijdens het Paasweekend zakte Juliana’31, dat het hele seizoen al moet strijden tegen degradatie, naar de laatste plaats. Maandag werd er bij HSC’21 met 3-0 verloren en lijkt lijfsbehoud inmiddels bijna een utopie geworden. Concurrent UDI’19 kende namelijk een uitstekend weekend door liefst vier punten te vergaren. De achterstand op UDI’19 en Jong De Graafschap is met nog vier duels voor de boeg vier en drie punten.

Nog vier duels te gaan

Magreb’90 (uit), OFC (thuis), Jong FC Den Bosch (uit) en Jong Achilles’29 (thuis) biedt qua programma nog wel enige hoop, maar niet als je bedenkt dat de ploeg de laatste vijf wedstrijden op rij verloor. Het deed de clubleiding dan ook besluiten om een ommekeer teweeg proberen te brengen met het vertrek van Brehler. De trainer zou na de zomer al verkassen naar Bennekom.

Spelers gaven geen vertrouwen

De clubleiding wilde verder met Brehler, zo valt te lezen in de verklaring van het bestuur. Vanuit de spelersgroep was er geen vertrouwen. Dinsdagavond werd er gesproken met alle partijen. “Op basis hiervan heeft het bestuur het vertrouwen uitgesproken in beiden trainers. Arnold en Thijs wilden dit echter ook bevestigd zien vanuit de selectie. De spelersgroep heeft zowel Arnold als Thijs onvoldoende kunnen overtuigen van het geloof in een goede afloop van het seizoen onder hun verantwoordelijkheid.” Een opvolger is nog niet aangewezen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD