Volg ons

Tweede Divisie

Spelers en staf De Treffers doen ‘solidariteitsbijdrage’ in clubkas

Spelers en staf De Treffers doen ‘solidariteitsbijdrage’ in clubkas

Verschillende clubs hebben maatregelen genomen vanwege de financiële tegenvallers door de corona-crisis. Nog niet eerder lazen we dat spelers en stafleden geld inleverden. Bij De Treffers gebeurt dat wel.

Dat schrijft de Groesbeekse club op haar website. ,,Ondanks het feit dat we aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen, hebben we wel zorgen om onze liquiditeit op middellange termijn. Er is een aantal financiële maatregelen genomen om de financiën goed in de hand te kunnen houden. Zo zijn de vrijwilligersvergoedingen stopgezet en hebben spelers/staf en medewerkers een substantiële solidariteitsbijdrage gedaan. We willen alle betrokkenen bedanken voor hun begrip en medewerking.”

Eerder schrapten verschillende clubs al wel de reiskosten van spelers en stafleden en werd besloten om contributie bij leden wel te incasseren. Veel clubs maken bovendien gebruik van de noodmaatregelen van het kabinet.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie