vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Spelers Be Quick 1887 houden toch vergoeding

Spelers Be Quick 1887 houden toch vergoeding

De spelers van Be Quick 1887 houden minimaal tot en met januari hun ‘vrijwilligersvergoeding’. Dat bevestigt voorzitter Richard Fluri van Be Quick tegenover TweeNul.

130 euro
Woensdagavond vond er overleg plaats tussen het bestuur en de spelers. Vanwege een forse financiële tegenvaller van de Groningse club besloot het bestuur eerder om de vergoeding van 130 per maand stop te zetten. Spelers kwamen daartegen in opstand.

Sympathie
Be Quick 1887 kampt met een tekort van 20 duizend euro bij de gemeente en moet tevens een oude energierekening van 14 duizend euro ophoesten. ,,Er is veel sympathie voor Be Quick en het heeft wat los gemaakt”, vervolgt Fluri over de commotie. ,,Mensen hebben hun hulp aangeboden en er gaan acties komen om de vrijwilligersvergoedingen op een andere manier te dekken”.

Blijk van waardering
Namens de spelersgroep is aanvoerder Robert Talens blij: ,,We zijn blij dat we in januari die vergoeding krijgen. Het is toch een blijk van waardering. We wachten af wat er in januari gaat gebeuren en of wij er ons in kunnen vinden”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD