donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie Speler van de Week | Tweede Divisie: Soufiane Laghmouchi (GVVV)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Soufiane Laghmouchi (GVVV)

Werd voorgaande jaren prikkelend gesproken over een ‘november’dip’ bij GVVV, dit seizoen verliep de maand november juist prima en kenden de Veenendaalers juist een hele matige start en een dramatische januarimaand. Afgelopen zaterdag werd de slechte reeks gekeerd, nota bene op bezoek bij Jong Sparta, de tegenstander waar GVVV het traditioneel lastig tegen heeft.

- Advertentie -

De Blauwen zagen hoe Soufiane Laghmouchi op het Kasteel ouderwets op dreef was. De vleugelaanvaller was vorig seizoen nog één van de uitblinkers, maar kende dit jaar moeizame prestaties, net als veel teamgenoten. Laghmouchi scoorde bovendien met een ouderwetse snoekduik. ,,Het ging lekker”, glunderde de aanvaller na afloop in gesprek met RTV Utrecht. ,,Ik scoor eigenlijk bijna nooit met mijn hoofd maar deze zat er lekker in. Je zag al vanaf het begin dat we er kort op zaten, fel waren en dat de wil er echt was om te winnen.”

,,Je weet dat je tegen een BVO speelt. Die willen altijd voetballen, maar je weet ook dat ze dan steekjes laten vallen en ruimte geven om te voetballen, daar hebben we lekker gebruik van gemaakt”, vervolgde Laghmouchi. Hij werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week van speelronde 20 in de Tweede Divisie.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES