Home Competities Tweede Divisie Speler van de Week | Tweede Divisie: Robin Eindhoven (Koninklijke HFC)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Robin Eindhoven (Koninklijke HFC)

Moeiteloos hadden nog vier of vijf uitblinkers aan de zijde van Koninklijke HFC kunnen worden aangewezen na de klinkende zege zondag op FC Lienden. Robin Eindhoven scoorde twee belangrijke treffers en werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week in de Tweede Divisie van speelronde 19.

- Advertentie -

Eindhoven behoort tot de grote talenten van de Haarlemmers. De 20-jarige aanvaller speelt al jarenlang voor HFC, na kortstondig even te hebben geroken aan het profvoetbal bij ADO Den Haag. ,,Robin is met zijn snelheid en dreiging voor de goal erg gevaarlijk. Als je als twintigjarige spits al in het eerste elftal van HFC speelt dan zegt dat natuurlijk wel iets”, prees coach Gertjan Tamerus de spits eerder in gesprek met VoetbalinHaarlem.nl. ,,Wel denk ik dat er nog veel meer in zou zitten indien Robin een nog betere houding aanneemt. Hij komt soms nog wat lui over en kan naar mijn mening nog wat meer ‘pijn lijden’. Het talent heeft hij, maar wilt hij nog beter worden dan zal hij daarvoor ook alles moeten geven.”

Het is knap te noemen dat Eindhoven zich heeft reeds heeft opgewerkt tot vaste basisspeler van de Koninklijke, gezien de concurrentie van onder meer oud-profs Floris van der Linden en Khalid Tadmine. Het roept de vraag op waar het plafond voor Eindhoven ligt: ,,Natuurlijk is het een droom om profvoetballer te worden en die droom heb ik nog steeds. Maar ik zal voortaan wel even twee keer nadenken of een club bij mij past voor ik de stap maak.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES