vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSpeler van de Week (Tweede Divisie): Robbert Olijfveld (IJsselmeervogels)

Speler van de Week (Tweede Divisie): Robbert Olijfveld (IJsselmeervogels)

IJsselmeervogels kende weinig medelijden met het zwakke TEC. De Rooien uit Spakenburg haalden uit met een 5-0 overwinning. Het leek er sterk op dat de Spakenburgers alle frustraties van een tot nu toe matig seizoen van zich af schoten. Een hoofdrol in de eerste zege na vijf nederlagen was weggelegd voor Robbert Olijfveld. Hij werd door jullie gekozen tot Speler van de Week met een duidelijke voorsprong op Jeremy de Graaf (GVVV) en Soares Fonseca (Jong Sparta)

Hij zette zijn handtekening onder drie treffers. Daarmee verdubbelde de 23-jarige aanvaller zijn doelpuntenproductie naar zes. Voor Olijfveld dit seizoen aan de Westmaat neerstreek speelde hij voornamelijk in de Rotterdamse regio voor Bolnes, Spartaan’20, Excelsior, Feyenoord, Sparta en ASWH. De behendige vleugelspits verlengde reeds zijn contract bij IJsselmeervogels, waardoor hij ook volgend seizoen het publiek weer op de banken kan krijgen bij de Rooien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD