Volg ons

IJsselmeervogels

Speler van de Week (Tweede Divisie): Robbert Olijfveld (IJsselmeervogels)

Speler van de Week (Tweede Divisie): Robbert Olijfveld (IJsselmeervogels)

IJsselmeervogels kende weinig medelijden met het zwakke TEC. De Rooien uit Spakenburg haalden uit met een 5-0 overwinning. Het leek er sterk op dat de Spakenburgers alle frustraties van een tot nu toe matig seizoen van zich af schoten. Een hoofdrol in de eerste zege na vijf nederlagen was weggelegd voor Robbert Olijfveld. Hij werd door jullie gekozen tot Speler van de Week met een duidelijke voorsprong op Jeremy de Graaf (GVVV) en Soares Fonseca (Jong Sparta)

Hij zette zijn handtekening onder drie treffers. Daarmee verdubbelde de 23-jarige aanvaller zijn doelpuntenproductie naar zes. Voor Olijfveld dit seizoen aan de Westmaat neerstreek speelde hij voornamelijk in de Rotterdamse regio voor Bolnes, Spartaan’20, Excelsior, Feyenoord, Sparta en ASWH. De behendige vleugelspits verlengde reeds zijn contract bij IJsselmeervogels, waardoor hij ook volgend seizoen het publiek weer op de banken kan krijgen bij de Rooien.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels