zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Raily Ignacio (AFC)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Raily Ignacio (AFC)

In het verleden had Raily Ignacio nog wel eens het stempel van ‘lastpak’, maar de afgelopen jaren bewees de Hagenaar vooral een beresterke en doeltreffende spits te zijn die constant is in zijn prestaties. Ignacio heeft een groot aandeel in het kampioenschap van AFC en lijkt bovendien een gooi te gaan doen naar de topscorerstitel in de Tweede Divisie.

Met drie treffers tegen Scheveningen, die ‘des Ignacio’s’ dolenthousiast en uitzinnig werden gevierd door de sterke aanvaller, tilde hij zijn seizoenstotaal naar 24 goals, drie meer dan nummer 2 Rob van der Leij (HHC). Niet alleen binnen de lijnen is Ignacio belangrijk voor AFC, ook daarbuiten is hij met zijn ervaring waardevol.

Het was immers Ignacio die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de broeders Teijsse, de hoge verwachtingen rondom de Amsterdammers temperde. Meerdere malen probeerde hij de druk van de ketel te halen door te stellen dat hij vond dat AFC geen ploeg had of speelde zoals een kampioen zou doen. ,,Natuurlijk was dat ook wel een beetje bewust”, lachte Ignacio zondag in gesprek met Voetbal247.nl. Hoe dan ook: de uitverkiezing tot Speler van de Week van speelronde 31 in de Tweede Divisie door de bezoekers van Voetbal247.nl komt Ignacio toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD