vrijdag, februari 26, 2021
Home Uitgelicht Speler van de Week Speler van de Week | Tweede Divisie: Raïes Roshanali (Noordwijk)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Raïes Roshanali (Noordwijk)

In zijn tweede seizoen op Duinwetering wordt Raïes Roshanali steeds belangrijker voor Noordwijk. De creatieve middenvelder had een sleutelrol tijdens de 2-0 zege op HHC Hardenberg van afgelopen zaterdag en werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week.

Al zeven duels had de ploeg van Kees Zethof niet gewonnen. Zaterdag veranderde dat, onder meer nadat Nick van Staveren uit een assist van Roshanali de 1-0 had gescoord. Roshanali kwam in de zomer van 2018 naar Noordwijk, na eerder voor FC Dordrecht en TOP Oss te hebben gespeeld maar waar hij tevens het plezier in het voetbal verloor. Helemaal opgegeven heeft de 24-jarige spelmaker zijn droom om profvoetballer te worden nog niet, maar anderzijds koestert hij zijn basisplaats bij Noordwijk, in een leuk team en een warme vereniging.

Roshanali werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Momina Djijawoe geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments