maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Paul van der Helm (Quick...

Speler van de Week | Tweede Divisie: Paul van der Helm (Quick Boys)

Paul van der Helm kreeg de meeste stemmen in de verkiezing speler van de week van de Tweede Divisie. De doelverdediger van Quick Boys had een belangrijk aandeel in de fraaie uitzege van Quick Boys op Spakenburg (1-3).

De 28-jarige doelverdediger maakte in de zomer van 2018 de overstap van HBS naar Quick Boys. In het verleden was hij actief voor meerdere clubs zoals onder andere Fortuna Sittard, Lierse SK, Berchem Sport, FC Eindhoven en in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Zaterdag werd de eerste treffer pas gemaakt in het laatste half uur van de wedstrijd door  Tommy Bekooij. Kevin van Kippersluis scoorde de 0-2, maar Koos Werkman bracht de spanning weer terug. Maar dat bleek van korte duur, want niet veel later besliste Van Kippersluis de wedstrijd toen hij de 1-3 liet aantekenen. Dit was ook de eindstand in Spakenburg waardoor Quick Boys er met de drie punten van door ging.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS