vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Nigel Ogidi Nwankwo (Quick Boys)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Nigel Ogidi Nwankwo (Quick Boys)

Hij is als Dirk Kuijt, Marten de Roon en Bryan Linssen. Steeds een stapje hoger, steeds weer aanhaken bij het hogere niveau en uitgroeien tot uitblinker. We hebben het over Nigel Ogidi Nwankwo.

De 23-jarige linksback doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag, maar wist de laatste stap net niet te zetten. Hij beproefde zijn geluk bij Westlandia, waar hij al samenwerkte met Edwin Grünholz, verdiende een transfer naar Scheveningen en in de zomer van 2020 naar Quick Boys.

Het had bovendien weinig gescheeld of Nwankwo had afgelopen zomer weer de terugkeer gemaakt naar ADO Den Haag, maar zijn stage resulteerde net niet in een contract. Feit is wel dat hij op de radar staat en als hij zijn goede vorm weet door te trekken een terugkeer in het betaald voetbal zeker in het verschiet ligt.

De aanvallend ingestelde linksback was zaterdag belangrijk tijdens de 2-0 zege op TEC. Hij werd daarin uitgeroepen tot Man of the Match en vervolgens kozen ook de bezoekers van Voetbal247.nl hem tot Speler van de Week.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD