zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Speler van de Week | Tweede Divisie: Marlon Versteeg (FC Lienden)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Marlon Versteeg (FC Lienden)

Het had weinig gescheeld of Marlon Versteeg had na de winterstop niet meer voor FC Lienden gespeeld. Nadat de Betuwse club de stekker uit haar Tweede Divisie-avontuur leek te trekken, dacht de aanvaller het seizoen af te moeten maken bij Jong De Graafschap. Het liep anders en Versteeg excelleerde zaterdag tegen Jong Almere City.

- Advertentie -

,,De afgelopen weken zeiden de trainers en jongens dat ik vaker op doel moet schieten”, glunderde Versteeg in gesprek met De Gelderlander na zijn hattrick. ,,Ik heb een aardig schot. Die 2-2 was inderdaad wel erg lekker. Op het moment dat ik de bal raakte, wist ik al dat -ie er in ging.”

De aanvaller is bovendien begaan met het lot van Lienden: ,,We moeten FC Lienden in leven houden en het liefst ook in de tweede divisie. Dat moeten we met z’n allen doen. Het is lastig omdat we niet veel met elkaar trainen en samen zijn. We zijn alleen op de wedstrijddagen compleet, maar vandaag merkte je dat we wel écht een team zijn. Die 3-2 voelde daarom zó lekker.”

Versteeg legt ook uit waarom hij toch bij FC Lienden bleef op huurbasis: ,,Omdat ik ook al voor Jong De Graafschap heb gespeeld dit seizoen, kon ik niet naar een derde club. Jong De Graafschap speelt in de beloftencompetitie en dan voetbal ik maar één keer in de drie weken. Dan is het voor mij beter om elke week in de tweede divisie te voetballen. Bovendien word je daar beter getest.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES