vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | TWEEDE DIVISIE: Lars Jansen (Noordwijk)

Speler van de Week | TWEEDE DIVISIE: Lars Jansen (Noordwijk)

Noordwijk pakte zaterdag drie punten op het eigen sportcomplex tegen De Treffers (1-0). Dit resultaat werd vooral behaald door het uitstekende keeperswerk van Lars Jansen. Hij zorgde er met zijn uitstekende reddingen voor dat zijn ploeg na negentig minuten spelen niet met lege handen stond. Het was dan ook niet verrassend dat de sluitpost door de bezoekers van Voetbal247 gekozen werd tot Speler van de week van de Tweede Divisie.

De titel van het verslag van de wedstrijd tussen Noordwijk en De Treffers op Voetbal247 vertelde eigenlijk al het hele verhaal. ‘Noordwijk-goalie Lars Jansen frustreert aanvallers van De Treffers’. Laatstgenoemde ploeg was overduidelijk de sterkste, maar wist de doelman van de tegenpartij niet te passeren. Noordwijk scoorde wel en kon dus de drie punten bijschrijven.

Jansen is dit seizoen nieuw in de selectie van trainer/coach Kees Zethof. De doelman wist al snel indruk te maken tijdens de trainingen en in de voorbereiding waardoor hij de felbegeerde plaats onder de lat kreeg. Vorig seizoen was hij tweede keeper bij VVSB achter Ruben Valk. Eerder was hij onder andere actief voor Argon en Go Ahead Eagles.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD