dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtSpeler van de WeekSpeler van de Week | Tweede Divisie: Gwaeron Stout (IJsselmeervogels)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Gwaeron Stout (IJsselmeervogels)

IJsselmeervogels haalde afgelopen zomer een beproefde tactiek uit de kast in een poging terug te keren op de plek waar het zijn wil: aan de kop van de ranglijst op het hoogste amateurniveau.

Het kaapte met Gwaeron Stout, Sanny Monteiro en Achmed el Azzouti drie sterkhouders weg bij Kozakken Boys, zoals het eerder met succes vijf sterkhouders bij Huizen weghaalde en vervolgens jarenlang het ene na het andere zilverwerk in de prijzenkast kon plaatsen.

Met Stout haalden de Rooien niet alleen een klasbak op het middenveld binnen, de spelmaker is bovendien een sterke leider in de kleedkamer. Bijzonder was het dat trainer Ted Verdonkschot de nieuweling direct de aanvoerdersband gaf, maar die gedurfde keuze werpt nu al zijn vruchten af. Stout was tegen TEC wederom uitstekend, pikte een treffer mee en liet zich vanwege lichte blessureklachten vlak voor tijd uit voorzorg wisselen. De middenvelder uit Werkendam moet wel de nodige uurtjes in de auto doorbrengen om te kunnen schitteren voor de Rooien, maar zal dat gezien de huidige sportieve weelde viermaal per week met een grote glimlach doen.

Stout werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Harwold Koelewijn geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD