zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | TWEEDE DIVISIE: Gabri Urbanus (Excelsior Maassluis)

Speler van de Week | TWEEDE DIVISIE: Gabri Urbanus (Excelsior Maassluis)

De verkiezing van de Voetbal247-speler van de week in speelronde zes van de Tweede Divisie werd gewonnen door Gabri Urbanus. De verdediger van Excelsior Maassluis werd hiermee beloond voor zijn uitstekende prestatie in de uitwedstrijd tegen Scheveningen (0-3).

De boomlange centrumverdediger was verantwoordelijk voor de assist bij de eerste treffer van het duel door Bram Wennekers (0-1). Daarna wist hij met zijn verdedigers de nul te houden waardoor de punten meegenomen konden worden naar Maassluis.

Urbanus (21) maakte in de zomer van 2020 de overstap van TOGB naar Excelsior Maassluis. In zijn jonge jaren plaatste hij zijn eerste stappen op een voetbalveld bij het al genoemde TOGB.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD