Volg ons

Tweede Divisie

Speler van de Week | Tweede Divisie: Ellas Meijer (ASWH)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Ellas Meijer (ASWH)

De meeste aandacht qua nieuwkomers bij ASWH ging afgelopen zomer uit naar Henrico Drost, Daniel Wissel en Jarreau Manuhuwa, maar stilletjes heeft een andere nieuweling zich moeiteloos in de basis gespeeld en aangetoond een absolute meerwaarde te zijn. We hebben het over Ellas Meijer.

De linksback speelde tegen Quick Boys weer een uitstekende wedstrijd. Meijer (23) kwam afgelopen zomer over van Halsteren, waar hij vijf seizoenen speelde. Eerder speelde hij in de jeugd van RBC Roosendaal, NAC Breda en districtsteams van de KNVB, waar hij onder meer samenspeelde met Riechedly Bazoer. Op de clubsite van ASWH omschreef hij zichzelf eerder als ,,een hardwerkende linksback, die ook graag aanvallend meedoet.”

In BN/De Stem lichtte hij eerder al zijn overstap naar sportpark Schildman toe: ,,ASWH zag ik als een buitenkansje. Mijn ambitie is het om zo hoog mogelijk te voetballen, daarom grijp ik deze mogelijkheid met beide handen aan. Uit de gesprekken sprak vertrouwen, ASWH lijkt me een mooie club.”

Meijer werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week uit de Tweede Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie