woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Edo Knol (Rijnsburgse Boys)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Edo Knol (Rijnsburgse Boys)

Hij was het eindstation van een fraaie aanval en zorgde zo voor de 2-1 tegen HHC Hardenberg: Edo Knol is in zijn eerste seizoen uitgegroeid tot een gewaardeerde en belangrijke spil op het middenveld van Rijnsburgse Boys.

Want hoewel het duel tegen HHC voor de welbekende ‘des keizers baard’ was, zorgt de recente serie van de Uien ervoor dat het seizoen toch nog met een lichtpuntje wordt afgesloten en trainer Wilfred van Leeuwen met een goed afscheid kan vertrekken. Rijnsburgse Boys won immers de laatste vier van de vijf duels.

Knol kwam dit seizoen tot dusverre tot 24 optredens waarin hij 4 keer scoorde, nadat hij afgelopen zomer overkwam van Telstar, waar hij vooral de laatste twee seizoenen weinig aan spelen toekwam. Knol werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week in speelronde 33 van de Tweede Divisie. Volgende week volgt de laatste reguliere Speler van de Week-verkiezing en zullen we daarna de nominaties bekend maken voor Speler van het Jaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD