dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Cendrino Misidjan (De Treffers)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Cendrino Misidjan (De Treffers)

De vertrouwde grond van sportpark Zuid haalt in Cendrino Misidjan weer het beste naar boven. De linksback van De Treffers scoorde tegen IJsselmeervogels liefst twee treffers.

Misidjan vloog in zijn carrière, die hem onder meer naar VVV Venlo leidde, diverse keren uit, maar kwam steeds weer terug in Groesbeek. ,,Ik ken de club en de mensen en woon ook nog eens in Groesbeek. Dan is het mooi om dichtbij huis te voetballen bij een club die mij aanspreekt. Ik heb bewust deze keuze gemaakt ondanks dat er ook interesse was van andere clubs uit de Tweede Divisie”, sprak hij half augustus tegen Voetbal247.nl.

Het was niet voor het eerst dat de vleugelverdediger belangrijke treffers scoorde voor De Treffers. Ook de aanstaande bekerconfrontatie tegen FC Twente heeft de club te danken aan het doelpunt dat Misidjan tegen Blauw Geel ’38 scoorde.

Misidjan werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Jeremy Sillessen geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD