dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Speler van de Week | Tweede Divisie: Brandon Robinson (Scheveningen)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Brandon Robinson (Scheveningen)

Hij kreeg vorige week de kans van trainer John Blok en greep die destijds al met beide handen aan. Maar Brandon Robinson bewees ook tegen FC Lienden een absolute meerwaarde te zijn voor Scheveningen. De spits van Scheveningen werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week in speelronde 18 van de Tweede Divisie.

- Advertentie -

Robinson verdween vlak voor de winterstop uit de basis van Scheveningen. Reden daarvoor was het feit dat hij niet altijd kon komen trainen, vanwege studieverplichtingen. Tegen Kozakken Boys kreeg hij een nieuwe kans: ,,’Je moet het wel laten zien’, zei de trainer voor de wedstrijd tegen mij. ‘Er staan drie spitsen achter je in de rij.’ Leuk om te horen en een goede motivatie”, glunderde de aanvaller na afloop van die wedstrijd in gesprek met het AD. Tegen Lienden maakte hij het vertrouwen opnieuw waar en scoorde wederom tweemaal. Niet alleen belangrijk voor zijn persoonlijke moraal, maar door de zes punten na de winterstop heeft Scheveningen weer kleur op de wangen gekregen en staat het op de drempel om de play-off plaatsen om lijfsbehoud te verlaten.

Robinson streek in oktober 2017 neer op Houtrust. De overstap had wel wat voeten in de aarde, omdat de Schollekoppen aanvankelijk nog even naast de oud-prof dreigden te grijpen toen er even Belgische interesse sluimerde. De spits speelde eerder voor XerxesDZB, Feyenoord, NAC en FC Den Bosch.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES