donderdag, september 23, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieSpeler van de Week | Tweede Divisie: Anass Aamri (TEC)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Anass Aamri (TEC)

Met twee goals en een assist was Anass Aamri de onbetwiste uitblinker namens TEC tegen Noordwijk. De 26-jarige aanvaller heeft de weg omhoog in zijn carrière duidelijk gevonden.

Aamri zal voor veel volgers van de Tweede Divisie wellicht een tamelijk onbekende zijn. De Beusichemmer speelde eerder voor Lunteren, de zaterdagtak van FC Lienden, DUNO en UDI’19, alvorens Hans van de Haar met zijn oog voor talent Aamri spotte en naar sportpark de Lok haalde.

Daar zal men allesbehalve spijt van hebben. Met name zijn tweede treffer was van grote schoonheid: ,,Ik kreeg een dieptepass en zag dat de doelman te ver was uitgelopen. En ik nam de bal direct”, sprak hij tegen De Gelderlander.

Aamri werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week van speelronde 2 van de Tweede Divisie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD