Volg ons

Tweede Divisie

Speler van de Week | Tweede Divisie: Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels)

Met drie belangrijke treffers had Ahmed El Azzouti een levensgroot aandeel in de comeback van IJsselmeervogels tegen Jong FC Volendam. De hattrick zorgde er bovendien voor dat de snelle en behendige spits zich naast Raily Ignacio nestelt aan de kop van het topscorersklassement.

Waar zijn voormalig ploeggenoot Gwaeron Stout het al na één seizoen voor gezien hield in Spakenburg, heeft El Azzouti zijn draai helemaal gevonden. De bedrijvige aanvaller is een onbetwiste basisspeler bij de Rooien en scoorde in het voortijdig afgebroken afgelopen seizoen 15 keer in de competitie.

El Azzouti mag inmiddels 30 jaar oud zijn, de sleet zit er bij hem nog allesbehalve op en het lijkt een kwestie van tijd alvorens de technische commissie van IJsselmeervogels met hem om tafel zal willen om de makkelijk scorende en sympathieke spits voor de club te behouden in de komende jaren. Zijn drie treffers tegen Jong FC Volendam zorgden er in ieder geval voor dat El Azzouti werd uitgeroepen tot Voetbal247.nl Speler van de Week van de Tweede Divisie in speelronde 4.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie