Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | Thomas Prinsen (Harkemase Boys)

Speler van de Week | Thomas Prinsen (Harkemase Boys)

Bij zijn presentatie noemde Harkemase Boys hem ‘een speler die we nog niet hebben’. Dat blijkt, want Thomas Prinsen ontpopt zich razendsnel als een echte meerwaarde voor de Friese ploeg.

,,Hij is een echte aanvaller, die graag wil voetballer. Hij heeft een versnelling aan de bal, een groot loopvermogen en kan een steekpass geven. Daarnaast heeft hij een prima overzicht en is hij heel dynamisch”, omschrijft Hans Kuik van de technische commissie hem.

Prinsen is jeugdinternational van Australië en kwam deze zomer over van Almere City. Hij speelde eerder ook in de jeugdopleiding van FC Twente en PEC Zwolle, maar besloot nu te gaan studeren in Groningen. ,,Ik ga vanaf augustus International Business studeren in Groningen. En dus zocht ik een club in het noorden op hoog niveau, derde divisie of hoger. Ik ben dus heel blij met m’n overstap naar Harkemase Boys.”

,,Er was ook interesse uit de tweede divisie, maar dat duurde wat lang. Harkemase Boys was besluitvaardiger, dus dan is het makkelijk kiezen.” Als Prinsen deze vorm doortrekt lijkt een stap naar de Tweede Divisie, al dan niet met Harkemase Boys dat na twee speelrondes nog foutloos is, een kwestie van tijd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie